Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

DRAMA NA PREDIZBORNOM SKUPU: Donald Trump hitno evakuisan s pozornice, nakon prijetnje oružjem (VIDEO)

Donald Trump je tijekom svoje predizborne predsjedničke kampanje u gradu Renou u Nevadi u subotu evakuiran s pozornice nakon što je izbila panika zbog prijetnje da netko u gledalištu ima pištolj.

Svjedoci su kazali da su čuli povike “ima pištolj, ima pištolj!”, no nitko nije doista i vidio oružje. Michael Newton, koji je pomogao zadržati muškarca za kojeg se smatralo da je naoružan, kazao je kako je odjednom nastala gužva: “Četvorica ili petorica muškaraca hrvala su se s njime. Netko je uzvikivao: ‘On ima pištolj, on ima pištolj!’. Tada sam i ja skočio na njega da pomognem; svi smo vikali, da da upozorimo tajne službe”, prenosi Guardian.

Sedamdesetogodišnji republikanski kandidat pojavio se nekoliko minuta kasnije, kada je osumničenik već bio uhićen, izjavljujući: “Nitko nije rekao da će nam biti lako,“ i “Želim se zahvaliti tajnim službama“.

Predsjednički kandidat je nastavak govora završio s uobičajenim samopouzdanjem, prihvaćajući pljesak mnoštva prije povratka u sigurnost aviona.

Televizijska snimka pokazala je da su pripadnici sigurnosnih službi vrlo brzo uhvatili bijelca osumnjičenog za prijetnju i pretražili ga te ga zatim odveli u pritvor. No, nakon što je utvrđeno da nije bilo oružja, osumnjičenik je pušten. (D.B./Hina)


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više