Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Tijelo Zeničanina od sinoć u podrumu: “Pronađen je u radnom odijelu, ostavio je i oporuku”

U Zenici je juče, na adresi Talića brdo 8, u podrumu zgrade pronađeno beživotno tijelo muškarca, a koje je, navodno, od nedjelje bilo u podrumu.

Kako su nam rekli stanari zgrade, riječ je njihovom komšiji koji živi na 15. spratu ove zgrade. Iako još nema zvanične potvrde, sve ukazuje na to da se radi o samoubistvu.

Navodno, nesretni Zeničanin objesio se u podrumu zgrade. Stanari, vidno šokirani ovim događajem, ne znaju zbog čega je odlučio dići ruku na sebe.

Pronađen je u radnom odijelu. Ostavio je i oporuku. Niko ne zna zašto se odlučio oduzeti sebi život” – komentirali su stanari.

U Operativnom centru MUP-a ZDK su potvrdili za “Avaz” da je na ovoj adresi pronađeno beživotno tijelo.

Još nemamo detaljnijih informacija o događaju, osim potvrde da je pronađeno beživotno tijelo. Radi se na utvrđivanju okolnosti ove tragedije” – kazao je dežurni službenik u Operativnom centru MUP-a ZDK.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više