Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Troje djece ostalo bez majke zbog monstruma! Muž upao u kuću i izbo je nožem pred djecom! Ljekari zatekli užasan prizor

Tridesetosmogodišnja Jelena G. ubijena je oko ponoći u porodičnoj kući, naočigled svoje djece. Ona je pronađena mrtva u svojoj kući, i navodno je nožem više puta izbodena na smrt.

Kurir.rs” nezvanično saznaje da policija u Kosjeriću traga za nevjenčanim suprugom pokojne Jelene I.R., za kojeg sumnjaju da je ubio nesrećnu ženu.

Kako saznaje od komšija Jelena G. je imala problema sa njim već neko vrijeme.

On ju je maltretirao, žalila se da ju je tukao i jako loše se ponašao prema njoj, znamo da je imao i zabranu prilaska“, kažu komšije.

Oni govore da je u nedjelju uveče I.R. došao na njena vrata, kao i da je u vrijeme ubistva, u kući bilo i troje djece, pa su oni najvjerovatnije svjedoci.

Prema riječima komšija najstariji sin otrčao u Dom zdravlja, koji se nalazi nedaleko od kuće i tražio pomoć, ali kada su ljekari dotrčali Jelena je već bila mrtva.

Jelena je iza sebe ostavila troje djece, jedno dijete koje će uskoro napuniti 18. godina, drugo koje je šesti razred i treće koje ima 3 godine.

Istraga i potraga za osumnjičenim su u toku, biće urađena obdukcija, a policija se još nije oglasila o detaljima ovog teškog krivičnog djela.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više