Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

TRUMP UČVRSTIO POBJEDU! 25 miliona glasova za Hillary Clinton bilo lažno

Studija objavljena od strane NPR (National Public Radio) otkriva da je više od 25 miliona glasova za Hilari Klinton bilo potpuno lažno, što znači da je demokratski kandidat u stvari izgubio opšte izbore sa velikom razlikom

Studija Pew Center-a, tvrdi da od ukupnog broja onih koji su glasali za Hilari Klinton, treba uzeti u obzir mrtve i lažne birače koji iznose preko 25 miliona “registrovanih birača.“

Prema izvještajima, ilegalni imigranti u kombinaciji sa mrtvim biračima objašnjavaju zašto je Hilari osvojila opšte izbore u odnosu na Trampa tokom ovogodišnje predsjedničke trke.

“Izvještaj Pew Center-a navodi da su više od 1,8 miliona mrtvih ljudi trenutno registrovani kao glasači, a 24 miliona registracija su ili nevažeće ili netačne“ – izvjestio je NPR što je ironično s obzirom na to kako NPR kontrolišu demokrate.

A mnogi mrtvi, registrovani birači nekako nastavljaju da glasaju za Demokrate iz groba, najskorije u Filadelfiji, Pensilvaniji i Koloradu.

Takođe je važno napomenuti da se američko stanovništvo povećalo od 2012. godine, što znači da je vjerovatno više mrtvih i nevažećih glasača nego ranije.

“Pew studija” je utvrdila da je skoro 3 miliona novih glasača registrovano za glasanje u više od jedne države.

Ustanovljeno je, kada se novi stanovnik registruje za glasanje u državi, zvaničnici se obično nikada ne trude da kažu prethodnoj državi o promijeni boravka birača, što može dovesti do određenih manipulacija u biračkom tijelu.

Pod imigracionim programom Obamine administracije, ilegalni imigranti su od imigracionih zvaničnika rutinski dobijali autobuske karte za putovanje u druge države, tako da je teoretski bilo moguće da se oni ilegalno registruju u jednoj državi, a zatim se registruju za glasanja u drugoj državi nakon što ih njihov autobus odbaci.

Klintonova je osvojila većinu od 163 najmnogoljudnijih zemalja u SAD koje čine više od polovine ukupnih glasova na izborima, uključujući i guste urbane sredine u Njujorku i Kalifoniji, a ipak je izgubila na izborima, što otkriva nedostatak entuzijazma koji su birači imali za nju, u odnosu na Trampa – i da su demokrate više zavisile od ilegalnih glasova.

Međutim, opšti izbori su korisni kao barometar za krađu na izborima, jer su najmnogoljudnije zemlje takođe i najpodložnije izbornom ometanju od strane ilegalnih, nevažaćih i mrtvih birača.

FP PRATITE NA DRUŠTVENIM MREŽAMA FACEBOOK I TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više