Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

TUZLA: Gradonačelnik osnovce upoznao sa svojim radom

U povodu obilježavanja 80 godina postojanja Osnovne škole “Pazar” Tuzla, gradonačelnika Tuzle Jasmina Imamovića danas su posjetili direktor i profesorica razredne nastave, Almir Dorić i Amira Čosić, sa učenicima ove osnovne škole.

Gradonačelniku Imamoviću darovali su fotografiju njegovog razreda, kada je on bio učenik Osnovne škole “Pazar”, a on je njima uručio reprint izdanja zbirke pjesama Silvija Strahimira Kranjčevića “Trzaji”, štampane u Tuzli 1902. godine.

Učenici su gradonačelniku postavljali pitanja vezana za njegova sjećanja na osnovnu školu, kao i pitanja vezana za njegov sadašnji posao. Gradonačelnik im je pokazao portrete svih gradonačelnika u istoriji Tuzle i ukratko ih upoznao sa njihovim, ali i svojim radom. Direktor je pozvao gradonačelnika da slijedećeg mjeseca prisustvuje centralnoj manifestaciji obilježavanja 80 godina postojanja škole.

 

Pratite nas! Društveni smo! FACEBOOK & TWITTER


Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više