Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U 32. godini poginuo pjevač koji se proslavio duetom sa Anabelom Atijas

Mladi pjevač Đurađ Đuki Đuranović (32), poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se 15 minuta iza ponoći dogodila na magistralnom putu M5 Mrkonjić Grad – Ključ, u mjestu Brdo, opština Mrkonjić Grad.

U ovoj nesreći učestvovali su automobile ‘audi’, kojim je upravljao Đuranović iz Mrkonjić Grada, te vozilo ‘mercedes’ kojim je upravljao Slobodan Vasić (50), takođe iz Mrkonjića, koji je u ovoj nesreći povrijeđen, prenosi “Faktor“.

Uviđaj na mjestu nesreće obavila je dežurni okružni javni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Dragana Lipovčić, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za sigurnost saobraćaja Mrkonjić Grad.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja, radi rasvjetljavanja svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obdukcija nastradalog koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Podsjećanja radi, Đuranović se na muzičkoj sceni proslavio polovinom 2015. godine kada je sa Anabelom Atijas, poznatijom kao Anabela Đogani, kada su snimili duetsku pjesmu “U mraku”, za koju je urađen i spot.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više