Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U centru Tuzle transparent: Dok Fadil broji pare, Bisera jede hurme, narod umire!

U centru Tuzle, na južnoj magistrali, na jednom od najprometnijih mjesta okačen je transparent za kojeg je odgovornost preuzela grupa građana okupljenih oko Karton revolucije, javlja Crna Hronika.

U nastavku pročitajte njihovu objavu na Facebooku.

,,Dok Fadil broji pare, Bisera jede hurme, narod umire!

Kad su nam zabranili pravo na rad, šutjeli smo. Kad su nam zabranili pravo na egzistenciju, šutjeli smo. Kad su nam zabranili pravo na život…

U ime svakog poštenog građanina koji živi od svoga rada, u ime svake mlade osobe koja razmišlja o odlasku dok gleda svoje roditelje kako se bore ostavljajući svoje zdravlje da bi se mi mogli školovati, u ime svakog penzionera, radnika, profesora, u ime svih nas:

Nećemo da šutimo!

Lažne patriote, potpuno nesposobni i korumpirani funkcioneri, danas više nego ikada pokušavaju poniziti vlastiti narod. Dok naše porodice umiru zbog korumpiranog sistema oni se voze u skupocjenim autima, broje novac, nekretnine i ruše našu državu, dostojanstvo i pravo na normalan život. Vi, vaši botovi, vaša korupcija i nepotizam ste najveći neprijatelji Bosne i Hercegovine. Pravda je spora ali se desi.”

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više