Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

U narednim danima minusi i snijeg

Temperatura zraka u 7 sati najniža je bila na Bjelašnici i to minus pet, na Ivan-sedlu dva, Livnu i Zenici pet, Bugojnu, Sarajevu, Širokom Brijegu šest, Gradačcu, Grudama, Sanskom Mostu i Tuzli sedam, Bihaću osam, Mostaru devet i Neumu 11

U Bosni i Hercegovini jutros je pretežno oblačno vrijeme, a ponegdje u Bosni pada slaba kiša, na planinama slab snijeg, prenosi Anadolu Agency (AA).

Temperatura zraka u 7 sati najniža je bila na Bjelašnici i to minus pet, na Ivan-sedlu dva, Livnu i Zenici pet, Bugojnu, Sarajevu, Širokom Brijegu šest, Gradačcu, Grudama, Sanskom Mostu i Tuzli sedam, Bihaću osam, Mostaru devet i Neumu 11.

“Danas će u BiH preovladavati pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana kiša u Hercegovini, Krajini, na zapadu i jugozapadu Bosne. Na planinama snijeg. U večernjim satima padavine u cijeloj zemlje”, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH (FHMZBiH).

U Hercegovini kiša, a u Bosni kiša koja će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Intenzivnije padavina na području Hercegovine, zapadne i jugozapadne Bosne. Krajem dana i u večernjim satima vjetar mijenja smjer na zapadni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura od pet do 11, na jugu do 13 stepeni.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više