Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ubistvo nekoliko sati poslije proslave! Bili su naizgled par iz snova, čija ljubav se završila krvavo

Tromjesečna ljubavna veza između Blanke Kemiveš i Čeke Čanada (29) dramatično je završena prekjuče u popodnevnim časovima nakon što je on ubio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo.

Kako “Blic” saznaje Čeke Čenad koji je iz Gunaroša, sela kod Bačke Topole i Blanka Kemiveš iz naselja Čentvira u Subotici bili su u vezi od 25. oktobra 2017. godine.

Njih dvoje su prije par dana otputovali u Mađarsku kako bi zajedno proslavili Novu Godinu, a ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave.

Navodno je ovoj tragediji prethodila žučna svađa, koja se odigrala oko podne u stanu u Segedinu, a za mladića je ona izgleda bila presudna. Prvo je ubio nesretnu djevojku, a zatim riješio da počini samoubistvo.

Pošto nije uspio u svojoj zamisli Čenad je pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, dok je kod djevojke konstatovana smrt.

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Blanka Kemiveš je imala svoj salon ljepote, a bila je poprilično društvena djevojka pa je često izlazila. Sa druge strane Čeke Čenad je završio Poljoprivrednu školu u Bačkoj Topoli i često je na društvenim mrežama dijelio motivacione poruke.

Iako zajedničkih fotografija nemaju, i Blanka i Čeke su javno izjavljivali ljubav jedno drugom u komentarima ispod fotografija, ali i dijelili komplimente te se vidi da je njihova veza bila puna ljubavi.

Ipak šta stoji iza ubistva ali i svađe koja se desila tog popodneva i dalje je misterija.

Komentari
Učitavanje...

Ova stranica koristi kolačiće radi vašeg boljeg iskustva. Prihvati Čitaj više