Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Ugašeni životi blizanaca – Majka se godinama borila da ih dobije, a izgubila ih je obojicu u samo jednom danu

Aleksandar Pešić (42) iz Kragujevca, koji je u subotu ujutro poginuo na autoputu Niš – Beograd, i njegova supruga dobili su blizance poslije višegodišnje grčevite borbe za potomstvo, piše “Avaz“.

Podsjetimo, Aleksandar, njegova majka Stanica (75) i osmogodišnji sinovi poginuli su kod skretanja za Požarevac, kada je na njihov Citroen naletio Volkswagen Sharan, za čijim je volanom bio finski državljanin Adem Smail (49), navodno Albanac s Kosova.

Nesreću je prvobitno preživio jedan od dječaka, ali je, nažalost, izdahnuo danas u bolnici.

Stradali Aleksandar bio je veoma vezan za blizance, koje su supruga i on dobili poslije više godina liječenja. Aleksandru je i brat preminuo, a živio je sa majkom i ocem Dragutinom, koji je, navodno, obolio od Parkinsonove bolesti.

Otac Aleksandar je, i ne sluteći da ide na put bez povratka, sa sinovima blizancima i majkom krenuo na Srebreno jezero, gdje je trebalo da provedu nekoliko dana na odmoru. Aleksandrovi sinovi živjeli su kod svoje majke, od koje se on razvio prije nekoliko godina, a ljetni raspust trebalo je da provedu kod oca.

Crna vijest o teškoj saobraćajnoj nesreći tek je u popodnevnim satima stigla u kragujevačko naselje Pivara i do Dragutina, koji je u jednom danu izgubio cijelu porodicu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više