Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Uhapšen zastupnik SDA koji je namjerno udario autom policajca u Goraždu

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova BPK jutros oko 6 sati lišili su slobode zastupnika SDA u Skupštini BPK Goražde Ramiza Ridžala, saznaje PRESS.

Ridžal je sinoć izbjegavajući policijsku kontrolu u Ulici Fazlagića prema izlazu iz Goražda namjerno udario policajca i udaljio se velikom brzinom prema naselju Hubjeri. Kako je PRESS već objavio zastupnik SDA udarcem je digao policajca na haubu i vozio ga oko 20 metara dok nesretni policajac nije pao i povrijedio ruku.

Ridžal, koji je ujedno i predsjedavajući Komisija za bezbjednost, nadzor nad radom policije, borbu protiv korupcije i pitanja iz nadležnosti inspekcijskih organa Skupštine BPK, nije imao dokumente i nije pristajao na alkotest.

Treba podsjetit da je Ridžal sinoć slagao medije tvrdeći kako nije učestvovao u udesu, a otišao je čak toliko daleko da se zakleo i velikim bogom.

“Evo me na selu, nisam udario autom policajca, boga mi, sreća pa imam svjedoke”, izjavio je sinoć Ridžal koji je jutros uhapšen zbog učestvovanja u udesu.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više