Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Užas na nebu, Balkan zgrožen: Srušio se helikopter, s njega ispadali dijelovi, ima žrtava

Na otok Zlarin u Hrvatskoj danas je prisilno sletio helikopter. Brod Pomorske policije krenuo je prema mjestu nesreće, potvrdila je Marica Kosor, glasnogovornica šibenske Policije.

– U 10.49 sati zaprimili smo dojavu da je kod otoka Zlarina u uvali Oštrica pao helikopter. Na terenu je utvrđeno da je helikopter prisilno sletio na otok Zlarin radi kvara, a od tri osobe koje su bile u helikopteru, dvije su osobe zatražile liječničku pomoć – kazala je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Kako se neslužbeno saznaje riječ je o civilnom helikopteru koji je prevozio turiste, a svjedoci kažu da su prije prisilnog slijetanja vidjeli kako ispadaju dijelovi helikoptera – prenose 24sata.

– Čuo sam i vidio da helikopter leti jako nisko. Mislio sam da je to neko panoramsko slikanje, ali koliko čujem, helikopter je pao – rekao je jedan prolaznik sa šibenske rive za Šibenski portal.

Na terenu su vatrogasci DVD-a Zlarin i policijski službenici, a obaviješten je i eko brod Rijeka.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više