Fresh Press portal
Evropa Vijesti

Veton Surroi: “BiH, Kosovo i Srbija nedovršene države”

Featured Video Play Icon

Ako Srbija želi imati otvorena tržišta, mora imati otvoreno poštovanje prema tim državama! BiH i Kosovo najveće tržište za Srbiju, više izvozila za BiH i Kosovo, nego za Kinu! U administraciji Trumpa promijenjen odnos prema Beogradu, Beograd postao pilot zemlja za jedan dio beogradske administracije! Srbija i Kosovo nisu završili konflikte! Cijeli region siva zona!

Mini Šengen nema veze sa Šengenom! BiH, Kosovo i Srbija – trougao nedovršenih konflikta i država. Stvara se prostor nedovršenih nacionalnih koncepta, nije definisana niti državnost, niti nacija! Ne postoji projekat Velike Albanije! Ne može doći do slobodnog prostora, ako učesnici u tom prostoru nisu legitimni i nemaju građanski integritet! BiH može biti dio tog prostora ako postane funkcionalna država koja ima legitiman ustav! Ako Srbija forsira da je Kosovo dio Srbije, onda je to nedovršena država! BiH najviše ispaštala, jer je Milošević mislio da će Srbija biti neki dio krnje Jugoslavije, bez Slovenije i Hrvatske!

Nikad nisam dobio informaciju da li mi je ubijen otac, njegova smrt je došla poslije jedne velike hajke, koja je došla protiv njega u Beogradu! Vjerovatno će se pojaviti ljudi i arhivi koji će reći istinu! Sve hajke su imale adresu i cilj!

Na našoj internetskoj stranici koristimo kolačiće kako bismo Vam mogli pružati uslugu, analizirati korištenje, osigurati oglašavanje i funkcioniranje sustava, koje bez uporabe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja portala suglasni ste s primanjem kolačića. Više o politici o kolačićima i upravljanja postavkama kolačića pročitajtePrihvatamPročitaj više