Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Željko (32) iz Pančeva krvnički unakazio suprugu Valentinu – Nožen izbo ženu po očima i grudima

Željko je upao kod tašte u kuću, zgrabio Valentinu i bukvalno je odnio u svoj stan, gdje se iživljavao nad njom.

Napad i mučenje dogodili su se 22. januara uveče, kada je osumnjičeni pijan upao u kuću Valentinine majke i oteo suprugu!

Željko je bukvalno zgrabio Valentinu i odneo je u svoj stan. Valentina je zapomagala na sav glas, zbog čega je njena majka u pomoć pozvala policiju. Dok je trajala policijska potraga, Željko je psihički maltretirao Valentinu, najviše zbog toga što ga je napustila. Žena je pokušavala da mu objasni da nije mogla da podnese što se stalno opijao i tada je za nju počeo pakao. U bijesu je zgrabio nož i počeo da je sječe po licu i grudima. Na kraju joj je zadao nekoliko uboda direktno po očima! Poslije iživljavanja je pobjegao. Policajci su neposredno poslije njegovog bjekstva stigli u stan i zatekli ženu oblivenu krvlju” – priča naš izvor blizak istrazi, piše Alo

Dok je Hitna pomoć vozila Valentinu na VMA, policija je počela da češlja teren i da traga za nasilnikom. Policiju je usred potrage pozvao poznanik osumnjičenog i rekao im da je Željko pijan banuo kod njega i tražio da ga sakrije od policije.

Nasilnik prilikom hapšenja nije pružao otpor, a bilo je očigledno da je pijan.

Rekao je da se često svađao s Valentinom zbog njegovog problema s alkoholom. Njihovu vezu je nazvao turbulentnom. Ispričao je da su Valentina i on više puta prekidali odnose. Njemu su ranije izrečene četiri hitne mjere zbog nasilja u porodici. Međutim, po isteku tih mera njih dvoje su se iznova mirili i svađali” – navodi naš izvor.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati posle čega će biti saslušan kod tužioca.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više