Fresh Press portal
Nezavisni informatvni portal

Žive bez struje, peć im je jedino grejno sredstvo: Djeca ga ismijavaju zbog siromaštva, uprkos svemu dječak niže petice u školi

Agenti dobrote Šibenik organiziraju novu akciju za pomoć jednoj šibenskoj porodici koja živi u domu bez struje. Peć je jedina stvar koju imaju, a 13-godišnjem dječaku svakodnevno se rugaju u školi jer je siromašan.

Prva u nizu malih akcija koje će šibenski Agenti dobrote organizirati za njih sada je usmjerena na prikupljanje dobro očuvane odjeće za dječaka, a potom će se usmjeriti na rješavanje problema sa strujom, piše Šibenski portal.

– Jedna majka i jedan dječak. Pardon, pošto je sedmi osnovne, već je to momčić. Momčić kojem se rugaju u školi jer je siromašan. Momčić koji ide u muzičku i prolazi s odličnim. Momčić koji je na naše pitanje ‘što ti treba’ spustio glavu i rekao ‘pa šestar mi baš ne radi, a i trokuti mi možda trebaju’ – napisali su Agenti dobrote na Facebooku.

https://www.facebook.com/agentidobrotesibenik/photos/a.672838169554465.1073741829.504795003025450/830882447083369/?type=3&theater

Nešto hrane Agenti su im već donijeli, ali sada prvo žele obradovati dječaka i mole za pomoć.

 Vidjeli smo odjeću na njemu i jasno nam je kako ga vršnjaci gledaju. Treba nam nova ili odlično očuvana odjeća, znači nešto što bi svom vlastitom djetetu dali da obuče za školu. Veličina odjeće je M, obuće 43 – stoji u objavi šibenskih Agenata dobrote.

Svatko ima svoj problem koji je njemu najteži, ali neki imaju probleme malo teže od drugih, nastavljaju. Ova obitelj nema struju, pa tako ni televiziju, bojler, frižider, božićne lampice. Svi koji žele pomoći toj obitelji mogu se javiti Agentima dobrote u inbox i donijeti stvari kod bazena u Crnici u ponedjeljak od 16 do 18 sati, piše Šibenski portal.

Fresh Press / S.K.

Komentari
Učitavanje...

Koristimo tehnologiju kolačića kako bismo vam ponudili bolju uslugu internetske stranice prilagođenu vama. Podaci pohranjeni preko kolačića koji se koriste na internetskim stranicama Društva nikad ne pokazuju osobne detalje iz kojih se može utvrditi identitet pojedinca. Prihvati Čitaj više